• Specialize in designing, manufacturing and marketing for electric scooters, e-bikes,hoverboards and skateboards. Specialize in designing, manufacturing and marketing for electric scooters, e-bikes,hoverboards and skateboards.

    Produk

    Husus dina ngarancang, manufaktur sareng pamasaran skuter listrik, e-bikes, hoverboards sareng skateboards.
  • Serious and responsible, just to make customers smile with satisfaction. Serious and responsible, just to make customers smile with satisfaction.

    Palayanan tenet

    Serius sareng tanggung jawab, ngan ukur ngajantenkeun pelanggan seuri ku marem.
  • Survive by Quality, Development by Credit, Efficiency by Management. Survive by Quality, Development by Credit, Efficiency by Management.

    Filsafat bisnis

    Salamet ku Kualitas, Pangembangan ku Kredit, Éfisién ku Manajemén.

Pencét perlahan nalika anjeun butuhna

Dina taun 2017, Perusahaan LENDA parantos nyewa bakat industri téknologi tinggi di bumi sareng di luar negeri, ningkat investasi dina panalungtikan sareng pamekaran téknologi, ngawangun tim dukungan téknologi anu dilatih sareng berpengalaman, sareng nyiptakeun brand sorangan kalayan téknologi salaku pituduh na.

Ngeunaan LENDA

Serius sareng tanggung jawab, ngan ukur ngajantenkeun pelanggan seuri ku marem

Réréncangan sareng pengikut

Ngembangkeun produk téknologi berteknologi tinggi janten wilayah fokus utama perusahaan LENDA. Husus dina ngarancang, manufaktur sareng pamasaran skuter listrik, e-bikes, hoverboards sareng skateboards.
Kalayan pangembangan pasar intelijen anu saé, persaingan pasar langkung banting; LENDA terang pentingna inovasi, manajemén kualitas sareng jasa palanggan.

Entong liren