Tentang Kami

Ngembangkeun produk téknologi tinggi lingkungan salawasna janten wewengkon fokus utama perusahaan LENDA. Khusus dina ngarancang, manufaktur sareng pamasaran skuter listrik, e-bikes, hoverboards sareng skateboards.

Kalayan pangembangan pasar intelijen anu saé, persaingan pasar langkung ageung; LENDA terang pentingna inovasi, manajemén kualitas sareng jasa palanggan.

Dina taun 2017, Perusahaan LENDA parantos nyewa bakat industri téknologi tinggi di bumi sareng di luar negeri, ningkat investasi dina panalungtikan sareng pamekaran téknologi, ngawangun tim dukungan téknologi anu dilatih sareng berpengalaman, sareng nyiptakeun brand sorangan kalayan téknologi salaku pituduh na.

office
"Serius sareng tanggung jawab, ngan ukur pikeun mesem para nasabah kalayan nyugemakeun" nyaéta jasa LENDA anu tenet sareng salah sahiji alesan kunaon perusahaan langkung populer sareng konsumén ti perusahaan séjén di industri. LENDA museurkeun kana pamekaran sareng pangropéa pasar luar negeri. Ayeuna, pasar luar negeri LENDA parantos sumebar di sapanjang Éropah, Amérika, Asia sareng nagara-nagara sanés, nyayogikeun produk anu bermutu tinggi. Perusahaan kami nganut konsép bisnis "Salam ku Kualitas, Pangembangan ku Kredit, Éfisién ku Manajemén". Urang usaha pikeun ningkatkeun kualitas produk, téknologi sareng jasa puas, nyiptakeun nilai anu henteu terbatas pikeun konsumén. Dina waktos anu sami, produk perusahaan urang modular, standarisasi sareng cerdas pikeun nyiptakeun daya saing inti anu béda, anu henteu ngan ukur masihan pamekaran pamekaran praktis, tapi ogé ngagambarkeun arah pengembangan masa depan sareng tren integrasi tina industri integrasi sistem otomatis.