Warta

  • ELECTRIC BICYCLES RIDE SLOWLY. BISA AKAN ADD BATTERY?

    Anyar-anyar waé, parantos kendaraan listrik naroskeun patarosan sapertos kieu: Bedah listrik anu nembé mah nembé laun pisan. Naha kuring tiasa nambihan batré supados langkung gancang? Kanggo patarosan ieu, jawaban ti mana-mana kelompok jasa téknis motorow-Tech perusahaan nyaéta yén teu mungkin pikeun nambihan batré opat utama ...
    Maca deui
  • HENTEU KOMUNITAS NGERONGKEUN RUMAH SCOOTERS

    Ngamudahkeun jam kerja Pasang roda pikeun pagawé sareng mempermudah jam kerja. Naha karyawan anjeun ngagaduhan pedometer dina saku? Sanaos kalebet kantor anjeun alit, seueur karyawan nyetir mil unggal dinten. Kami bade sakitar kira-kira lima kilométer sajam. Upami karyawan nyandak 8-10,000 léngkah dina hiji dinten kerja, éta ...
    Maca deui