ELECTRIC BICYCLES RIDE SLOWLY. BISA AKAN ADD BATTERY?

Anyar-anyar waé, parantos kendaraan listrik naroskeun patarosan sapertos kieu: Bedah listrik anu nembé mah nembé laun pisan. Naha kuring tiasa nambihan batré supados langkung gancang? Pikeun patarosan ieu, jawaban ti mana-mana kelompok jasa téknis motorow-Tech perusahaan nyaéta yén teu mungkin pikeun nambihan batré pikeun opat alesan utama.

Mimiti, watesan ukuran batré kotak, moal tiasa nambihan batré anyar

Sadayana terang yén batré dirancang kalayan taliti sateuacan ninggalkeun pabrik, kalebet ukuran kotak batré. Ngan nalika batré anu dilakukeun bakal moal aya anu bocor kusabab oyag. Nyandak sapédah listrik 48V salaku conto, éta diwangun ku opat baterai 12V leutik, sareng kotak batré anu ngagaduhan sareng ngan tiasa nampung 4 batré leutik. Henteu tiasa nambihan batré énggal.

Kadua, standar nasional pikeun kendaraan listrik dibatesan, sareng sapédah listrik nganggo batré anu anyarna teu tiasa di jalan.

Dina standar nasional anyar, batré sapédah listrik henteu tiasa langkung ti 48V. Upami pangguna hoyong nambihan batré énggal, écés henteu tacan janten standar nasional anu anyar, sareng kendaraan listrik sapertos kitu bakal diklasifikasikeun salaku kendaraan anu henteu standar. Sanaos pangguna parantos kéngingkeun lisénsi, kendaraan listrik sapertos kitu masih tiasa ngangge jalan katuhu, anu mangrupikeun modifikasi anu haram. Panginten seueur anu badé nyarios, naha anjeun tiasa ngelaskeun jinis mobil ieu sapertos motor listrik? Dina jawabanana henteu. Ku alatan éta, sapédah listrik teu tiasa dieusi batré.

Katilu, laju gagalna sapédah listrik tanpa batré langkung luhur

Dina téori, sapédah listrik naek lalaunan, sareng nambihan batré tiasa ngajantenkeun aranjeunna langkung gancang. Nanging, tina sudut pandang praktis, nambahan batré kamungkinan ngaduruk motor atanapi controller, sahingga laju gagalna sapédah listrik langkung luhur. Ieu ngandung harti yén batré anu bakal ditambah, motor sareng pengawal kedah di-swap sareng dicocogkeun. Ti sudut pandang ieu, karugian nambahan batré langkung ageung tibatan kauntungan, sareng hargana ageung, ku kituna anjeun moal tiasa nambihan batré.

Opat, sapédah listrik tambah batré tanpa ijin gaduh résiko kaamanan anu langkung ageung

Hal ieu biasana nunjukkeun dua aspek. Mimiti, sapédah listrik nganggo batré anu sacara pribadi ngagaduhan stabilitas langkung parah sareng résiko langkung ageung. Kadua, sapédah listrik nganggo batré anu ditambah teu aya dina lingkup tilu garansi produsén. Upami aya masalah sareng kendaraan listrik, aranjeunna tiasa direngsekeun kalayan biaya sorangan. Kusabab éta, sapédah listrik naek lalaunan, sareng nambihan batré moal jalan.

Sacara pondok, Ngamekarkeun produk berteknologi tinggi lingkungan janten daérah fokus utama perusahaan motorow-Tech. Husus dina ngarancang, manufaktur sareng pamasaran skuter listrik, e-bikes, hoverboards sareng skateboards. Tina opat titik ieu, sapédah listrik ogé di laju Lambat, teu tiasa nambihan batré. Nyatana, pangguna henteu kedah nambihan kacepetan ku nambihan batré. Dumasar kana kaayaan pasar ayeuna, motor listrik sareng motor listrik tiasa dianggo di jalan raya.


Waktu pos: Apr-23-2020