HENTEU KOMUNITAS NGERONGKEUN RUMAH SCOOTERS

Kantunkeun jam kerja

Pasang roda pagawé sareng mempermudah jam kerja.

Naha karyawan anjeun ngagaduhan pedometer dina saku?

Sanaos kalebet kantor anjeun alit, seueur karyawan nyetir mil unggal dinten.

Kami bade sakitar kira-kira lima kilométer dina sajam. Upami karyawan nyandak 8-10,000 léngkah dina hiji dinten kerja, éta sami sareng 6 kilométer sareng nyandak 1 jam sareng 10 menit. 6 janten jam 6 dina minggu kerja - atanapi 276 jam dina sataun!

Anjeun malah tiasa terang naon anu lumangsung nalika ningkatkeun upah jam hiji pagawe! Upami anjeun ngagaduhan seueur karyawan anu nyéépkeun waktos dina transportasi internal, anjeun panginten hoyong nganggap pilihan anyar.

Skuter listrik LENDA ngarambat 20 kilométer per jam. Upami karyawan anjeun ngahapus skuter tina conto di luhur sanés leumpang, waktos angkutan ngirangan ku 70% prinsipna.

Aranjeunna tiasa nyetir aranjeunna dina 20 menit, tinimbang leumpang 6 kilométer dina 1 jam sareng 10 menit. Kusabab éta, konsumsi waktos mingguan dikirangan janten 1 jam sareng 40 menit.Within sataun, teu kurang ti 200 jam tiasa dirobih tina waktos angkutan ka waktos damel anu mumpuni.

Teu aya undang-undang alam anu nyarios karyawan hoyong laksana di tempat kerja, tapi kusabab sababaraha karyawan hoyong mindahkeun sareng ngaluncat skooter éta henteu sakapeung pas, ku kituna ucapkeun satengah waktos transit internal nyaéta tina hiji kabayang ka anu sanés. .

Salian mindahkeun waktos tina angkot internal ka jam kerja anu mumpuni, anjeun ogé tiasa nampi sababaraha karyawan anu langkung bahagia. Ieu sabagean kusabab aranjeunna kedah motong sareng gaduh waktos langkung lengkep pikeun ngerjakeun damel salami jam kerja normal.Partly kusabab kalolobaan jalma nganggap éta murni ngogokeun, tur éta lucu pisan maén dina skuter.


Waktu pos: Apr-23-2020